Cringe Central

Senaste inläggen

Av Annie - 15 juli 2016 09:12

Heyo!


Har ni hört om Marvels serier Young Avengers? Inte? NI HAR MISSAT NÅGOT!

Young Avengers är i princip vad det låter som. Ett gäng ungar med krafter som tar upp "the avenging" när de riktiga Avengers splittras. Låt mig bara säga såhär. Om du någonsin känner för att läsa något med mycket HBTQ+ representation, mer storys som är välskrivna och fantastiska karaktärer, då är Young Avengers ditt superhjälte team. 


Men varför berättar jag om Young Avengers? Det måste ju finnas en anledning förutom att de är AWESOME. 

Jo då, mina kära vänner. Nog finns det en anledning. Och denna anledning kallas för teckningar. 


De senaste dagarna så har jag ritat Young Avengers fanart, och kom just på att det kan vara trevligt att dela dem med er här också. 


Kan börja med den första jag ritade! Det är en transparent bild på Billy Kaplan och Teddy Altman (Wiccan & Hulkling) som dejtar i serierna. Deras relation är så himla fin och dom är seriöst troligen mitt favoritpar i Marvel universumet.

 

Sen så ritade jag Teddy Altman, aka Hulkling, lite sådär semi-realistiskt. Det var inte menat att bli en så detaljerad bild då det började med att jag lekte runt med färger och sånt. Det gick helt enkelt för smooth att göra klart bilden, så here it is.

 

Ja, det var extremt viktigt att ha pride-färgerna i bakgrunden. 


Och sen till sist då. Den här bilden är egentligen exakt varför jag kom på att blogga. Det för att jag är så jävla stolt över den. Det är en bild på Billy Kaplan, aka Wiccan (Asgardian, Demiurge). Hela tanken med stilen var att försöka rita den i mer av en serie-stil, och ja, jag blev nöjd med den.

 

Och eftersom jag blev så nöjd med den, kom jag på att jag kunde göra en gif så att magin blev lite animerad.

Dock så vägrar bloggplatsen sammarbeta med mig, så jag kan inte lägga upp mina gifs av någon magisk anledning! Så jag får helt enkelt länka till mina tumblr inlägg.

Tyck på miniatyren här under för att komma till mitt tumblr-inlägg där bilden är animerad.Och eftersom jag kom på att jag kunde göra en gif av magin, kom jag också på att jag kunde göra en gif med the progress! 

OCh sen trycker man på den här miniatyren under för att se animationen med hur bilden växte fram steg för steg.


Är helt enkelt extremt nöjd med den här bilden och jag hoppas att ni tycker om den! Jag har den faktiskt som bakgrundsbild på min dator atm. 


Nu har jag inte mycket mer att skriva, så ska sätta punkt här. Ha det bra osv.

Ses i nästa inlägg.

 ANNONS
Av Annie - 10 juli 2016 23:20

Någon borde resa tillbaka i tiden och stoppa mig från att någonsin skaffa Dubsmash. Herrejävlar. 


Namnet är Powerhh om någon vill adda mig så vi kan dubsmasha våran väg till helvetet tillsammans. 

Om det faktiskt finns någon därute som fortfarande tycker att jag verkar som en cool person, se klippet under som ett motargument. Jag har aldrig varit cool. 

Är 150% säker på att jag har så mycket mer skoj att göra dessa videor än vad ni har att se dem. 


ANNONS
Av Annie - 8 juli 2016 16:39

Varning: Detta inlägget innehåller bara ett antal videos av mig som tramsar runt, fortsätt på egen risk. Ni har blivit varnade. 


Ok så jag har ju snackat om att jag har en hoverboard. Och jag har sagt att jag inte än brutit några ben. Nu har jag faktiskt filmat så jag kan bevisa att inga ben är brutna. Jag har till och med joinat en hoverboard dansgrupp, men tänker inte säga något mer om det förns jag vet mer osv osv osv. Det är helt enkelt nya äventyr. 8') 


Dessa två följande videor är faktiskt inspelade i danssalen som jag och the hoverboard squad (inte ett gruppnamn) repat i. Hej hopp. 

Nämnde jag att jag verkligen inte använder hoverboarden som den är menad att användas? 

Ännu mer proof på det kommer nedanför.

 


  Om ni följer mig på instagram har ni troligen redan sett den här videon. Jag sitter snett på hoverboarden, med benen i kors och styr basically med rumpan och ena benet. Jag satt på hoverboarden på det sättet i typ 1 timme, och instagram inlägget med det där skrevs och las upp medans jag fortfarande åkte runt på hoverboarden. 8)Har för tillfället ingen mer hoverboard video som jag tänker lägga upp. Istället tänker jag berätta om det amazingness av appen som heter Dubsmash som jag just laddade ner. Försöker navigera runt på den bäst jag kan. Heter Powerhh där (ofc) om någon är intresserad.

Basically, man har massa ljud att välja på, och spelar in videos på sig själv när man mimar till ljudklippen.


 

Gjorde dom där två igårkväll. Jag tyckte att allt var lite roligare då. 

Någon borde stoppa mig på riktigt. Dubsmash är inte bra för mig. Don't stop me now.

 


Oh juste. Om ni kollar på Sommarkrysset så tycker jag att ni ska säga till att kolla på programmet den här veckan, bcz Panetoz är med där, och jag ska vara med och dansa i sista refrängen. Ingen aning om vart jag kommer stå, men jag kommer finnas där och dansa, så ni kan ju säga till om ni ser mig. ;']

Anyhoo, ses i nästa inlägg. 

Av Annie - 7 juli 2016 23:41

Ok så jag har inte bloggat på ett bra tag och jag har ingen bra ursäkt. Men det gör inget.


Anyway. Helgen 1-3 Juli så var jag på Storcon 2016, vilket var väldigt nice. Jag tog knappt bilder, men oh well, hade iallafall kul. 

Jag jobbade i Cosplayverkstaden om det är någon som undrar btw.


Första dagen på fredagen så cosplayade jag Roxy Lalonde från Homestuck.

 

Det känns dock som att jag inte gjorde så mycket. Det kan vara för att jag i princip enbart var där för att sminka min syster, i team med våran kompis Lumerix. Min syster skulle uppträda som Kaneki Ken från Tokyo Ghoul, men hon skulle göra det och se ut som han gör när han blivit torterad. Long story short, jag och min kompis sminkade i mer eller mindre 6 timmar. Fyfan. Det var roligt och hemskt tbh, och det kändes som att jag var på gränsen att gråta frammåt slutet. Anyway, det blev jättebra och jag och Lumerix är ett jävligt nice makeup team. 

 

Är fett stolt och nöjd över hur det blev i slutet. 8) Hon hade smink i ansiktet också, men det var inte lagom märkvärdigt för att jag skulle palla att ta en bild.


Andra dagen hände det lite mer. Jag cosplayade Mabel Pines från Gravity Falls, med en cosplay som jag mer eller mindre slängde ihop på 2 dagar innan konventet. 

 

Side note: Jag hade på mig hennes stjärnörhängen, men jag tog denna bild innan jag satte på dem för att jag inte hittade lim. 

Men vet ni det bästa? Jo, det var ju såklart att jag dansade på konventet. Jag var mer exakt öppningsnummer till cosplaytävlingen. Jag hade min kompis som Dipper Pines, och vi gjorde ett steppnummer! c:

Koreografin är gjord av mig, och jag gjorde den på ca en timme i mitt garage. Sedan hade vi bara två tillfällen att repa, och det var samma vecka som uppträdandet. Tycker att det blev ganska bra med det i baktanke. 8)

Och ja, om ni inte hade någon aning om det så har jag steppat i typ 7-8 år osv. Good times.


På söndagen så hade jag inte så mycket att göra, och jag hade inte heller cosplay på mig. Jag hängde mest med kompisar och tog det lugnt. 


Vet inte vad mer jag kan skriva. Så jag avslutar helt enkelt inlägget här. 

Ska lägga upp videos när jag leker runt på hoverboarden när jag orkar sen. 

Ha det bra.

 Av Annie - 19 juni 2016 23:34

Rest in Peace, Anton Yelchin, 1989-2016. 

 

Anton Yelchin var en man med många talanger. Han var en fantatisk skådepselare som jag verkligen såg upp till. 

Anton Yelchin blev bara 27 år gammal, han dog under 19:e juni. (Började skriva detta inlägg innan midnatt, så allt som är skrivet som "idag" osv, menas då 19:e juni) 


Här är en av många artiklar. <-


Sorgen är stor för mig och jag vet inte riktigt än vad jag ska ta mig till. Jag upptäckte Anton första gången jag såg Star Trek (filmen från 2009 av J.J Abrams), han spelar Pavel Chekov, jag blev förälskad i hans karaktär direkt. Han var en fantastisk skådespelare och det är ren tragedi att han nu är borta. 


Imorgon ska jag spendera tid på att kolla på Star Trek och andra av Antons filmer. 


Nu tänkte jag dedikera resten av detta inlägg till bilder och gifs på Anton. Snabb disclaimer, jag äger inte några av dessa bilder, alla rättigheter går till deras rätta ägare. 


Här är min favoritbild på Anton. Den visar verkligen hur fantastisk han var.

 


Detta är den sista bilden på Antons intagram, han la upp den för 3 dagar sedan. 

 Detta är brevet dedikerat till Anton som J.J Abrams la upp på Twitter. J.J är regissören båda Star Trek filmer som Anton spelar Pavel Chekov i, och producent till den sista. 

 

Kan säga att jag storgråter varje gång jag läser detta. 


Här är det som två av hans vänner från Star Trek har skrivit på Twitter. 

   

Och så råkar jag lite lägligt ha en bild på när han är med just Karl Urban och John Cho.

 


Nu kommer det mer bilder på Anton Yelchin och diverse folk från Star Trek castet.

                 

 Nu kommer det mer bilder/gifs på Anton. 

                         Innan jag slutar detta inlägg vill jag också berätta att Star Trek: Beyond släpps på bio 20 juli i år. Det är den tredje i serien av de nya Star Trek filmerna. Där kan ni se Anton Yelchin som Pavel Chekov en sista gång. Wow, det var en mening som var jobbig att skriva. Det finns några andra filmer som hann bli klara och som ska släppas med honom i, men dom får ni kolla upp själva på hans IMDB. 

 


Rest in Peace, Anton Yelchin, 1989-2016. 

All min kärlek går ut till hans familj och vänner, och alla andra Star Trek fans. Vet att inte så många kommer se detta inlägg, och särskilt inte hans familj eller vänner, men det känns ändå bra att skriva ner lite kärlek på en så dyster dag.


2016 är ett förjävligt år. Fyfan. Av Annie - 18 juni 2016 17:46

Well shit.

Här är jag igen.

Ni verkar inte bli av med mig, vare sig ni vill eller inte.

Nice. 


Jag har teckningar att visa. Det är sommarlov. Det regnar. Att rita är i princip det enda jag har att göra. Booyah. 


Men först vill jag visa en bild jag hittade på min dator från när jag ritade på ägg i en äggkartong i kylen för att se vem som märkte. 

 

Minns att jag stog brevid när min syster knäckte dem. Det var en sorglig dag. 


ANYWAY. 

Teckningar. 


Jag vet inte när jag ritade den här, men jag vet att det var några veckor sen. Satt i kanske max 20-30 minuter med den här, så den är inte precis my best work. Men ibland äre trevligt att rita lite sketchigt också. 

 

Om någon undrar så är det fanart på John Egbert från Homestuck. 


När jag ändå är inne på Homestuck spåret så kan jag ju lika gärna visa lite mer homestuck fanart. 

Nästa teckning jobbade jag betydligt mycket längre med och jag är faktiskt väligt nöjd med hur det ser ut ok. 

 


Dirk Strider at your service. Eller ja, iallafall hans huvud. Hans avhuggna huvud. Jag hade inte ens tänkt rita dit blod men bilden saknade lite spice, så jag slängde in lite rött. Är glad att jag gjorde det. 


Men va? Vad är detta? ÄNNU MER FANART PÅ HOMESTUCK. HOLY SHIT. 

Oh ja, jag har en till bild som är homestuck fanart. Jag tycker helt enkelt om att rita Homestuck fanart väldigt mycket okej. 

Men den här bilden är speciell. 

Varför det? 

Jo, för att jag gjorde ett sammarbete med min kompis i Skottland. 

Det var en utmaning, vi valde en karaktär (Roxy Lalonde från Homestuck), skissade varsin bild med våra egna stilar och skickade till varandra att färglägga och göra klart. Min vän har en ganska simpel och serie-ish stil, medan jag som ni kanske vet tycker om mer detaljerade ansikten och en stil som förhoppningsvis lutar mer mot det realistiska hållet.

Här är hur som helst min bild. 

 

Det var verkligen en utmaning att rita i denna stil, eftersom jag basically aldrig ritar med den här typen av stil, särkilt inte om jag färglägger på detta sätt. 

Om ni vill se bilden som min kompis gjorde så detta en länk till bilden på hens Deviantart:

ParrofinchSen så har jag då en sista bild att bjuda på. 

Valde att visa denna sist för att den för det fösta är från en annan fandom (wow i know), och för det andra för att den typ blev ganska stor på tumblr. Oh ja. 

 

Detta är då Alec Lightwood från serien Shadowhunters. Ayyy. 

Eftersom detta är min blogg så tycker också jag förtjänar att skryta lite, så jag tänkte säga exakt hur många notes som denna bild har på tumblr just nu. Eller rättare sagt, jag tänker länka orginal posten på min tumblr så att ni kan reblogga den om ni känner för det. 8) Och ja, den har just nu 1122 notes. 1122 personer på tumblr har rebloggat eller like:at min freaking bild. Här är iallafall orginalposten på min tumblr!


Mycker mer har jag inte att säga. 

Så istället tänker jag bara avsluta inlägget här. Ha det bra hörni! Ses (kanske) snart!

Glöm inte att lämna en kommentar eller så, sånt gör mig väldigt glad. 


Cya.

    


Av Annie - 5 juni 2016 11:02

Just som titeln säger. Happy Birthday to Me! 

Japp. 

Har överlevt ett år till, och idag fyller jag 17! Amazing. 


Så ni undrar vad för loot jag fått? Well, so far har jag fått den bästa presenten någonsin och behöver basically inget mer efter den. Heh. 

Men vad har jag fått som är så nice? 

Jo. 


This.

 

En guldig freaking hoverboard!! Yaaaaas. 


Kan ju bara säga nu att det var trevligt att känna er. This is where I die. 

Kanske inte riktigt dock. 

Har redan kört på den och har typ inga problem alls. Hoho. 

Den spelar också musik med jävligt nice bluetooth högtalare. 


Om ni undrar så är det samma märke/modell som de använde i Eurovision Song Contest under numret Måns gjorde. Skillnaden är ju att min är guldig dock. Eyup. Känner en av dansarna/koreografen till just det numret, och mina föräldrar hade tydligen till och med tagit hjälp av honom för att få tag på bästa modellen. Pfft. Jao så blire när man känner galna koreografer. Äventyr. 


Nu ska jag iallafall fortsätta ha en trelivg dag och fira att jag inte är död än. Hoppas ni också får en bra dag!

Ska också försöka att inte bryta något när jag grejar med hoverboarden. Kan dock inte lova något.. 

 

Av Annie - 27 maj 2016 11:51

Shit nu har jag ritat fett mycket på senaste tiden så nu tänkte jag dumpa massa konst här. Konst som faktiskt ÄR KLAR!! WOWW!!! 

Jag har legit varit produktiv. Iallafall när det gäller ritandet. Önskar jag kunde säga detsamma om skolarbete. Jaja.


Tänkte börja med den enda bilden som faktiskt är ritad på papper. I know right?? AMAZING. 

 

Det är fanart av Rose Lalonde från Homestuck. Bilden är ritad på papper som är "bleed-proof" aka färgerna blöder inte genom pappret. Det syns i bilden, men säger det ändå. Använde mig av Promarkers, Touch Markers, lineart pennor från Faber-Castell, vit gel-roller penna och sedan good old färgbenner som finishing touch. 

Om ni följer min på instagram och/eller tumblr så såg ni nog denna några veckor sedan. 


Yes.

Nu är det dags för ett litet hav av digital art. 

Tänkte börja med min stolthet som jag verkligen trodde att jag postat här, för att jag kom ihåg att posta den på tumblr, twitter, facebook OCH instagram. Damn. 

Men nej, postade inte här.

Bättre sent än aldrig I guess. 

 

Asså ni fattar inte hur stolt jag är över denna tho. Asså herregud. 

Använder den som telefonbakgrund och det borde säga ett och annat. Använder i princip aldrig min konst som telefonbakgrund. 

Det är iallafall fanart av Bucky Barnes som spelas av Sebastian Stan i Captain America filmerna. <3 Yas. 


Vet inte vad mer jag kan säga. Heh. 

Så istället så går vi vidare. 


Jag kom på att jag har massa gammal konst som jag gjorde 2013. Den är horribel. Tro mig. 

Så jag tänkte att jag kunde rita om lite gamla grejer med stilen och skillsen som jag har idag. Det blev bättre än väntat. 


Den första jag gjorde är fanart av Feferi Peixes från Homestuck. Hade inte ritat någon digital fanart av henne sedan 2013, så jag kände att det var dags. 

 

Så här blev den. Gjorde klart bilden typ igår. 

Sedan var det dags att jämföra med bilden från 2013. 

Dags att gråta blod. 

 

Det är 3 år mellan dessa. Ser ni någon skillnad? 8) 

Wow jag kunde verkligen inte rita snyggt back in 2013. 


Och sen då?

Jo, det är ju så att jag gjorde en re-draw av en teckning från 2013 förra året. Så jag kom på att "hey, jag kan ju göra en re-draw, AV EN RE-DRAW!!!! WOOOW!" Vilket är exakt vad jag gjorde. 

Här är iallafall den nya bilden. Jag gjorde klart den typ för 1 timme sen. Nice. 

Och sen så kanske ni undrar hur den såg ut förut. Det kanske är någon som följt mig länge nog för att ha sett min re-draw från förra året, eller så kanske det till och med finns nån jävel som är kvar från 2013. Om det finns några sånna så beklagar jag för dessa 3 år av mig. Fattar inte hur ni står ut.

Här är iallafall alla 3 bilder sida vid sida så ni kan leta om ni ser någon skillnad.

 

Hittar ni någon skillnad? 8)

Kan verkligen inte fatta hur dåligt jag ritade 2013. Liksom herregud.Så ni kanske undrar om jag har några supernice tips för hur man blir bättre på att rita? 

Jorå. 

Jag har det BÄSTA mest EPISKA tipset någonsin. 


Är ni redo för det?


Säker?


Ok. 


 Japp. Det är allt man kan göra.

Att vara bra på att rita ligger inte i att "ha talang". Att vara bra på att rita handlar bara om timmar och TIMMAR av övning. Så blir man bra.Ok så nu innan jag avslutar mitt inlägg tänkte jag posta en trevlig liten bild på mitt ansikte.

Ni kanske undrar "Men Annie varför det? Detta är ju ett inlägg om din konst!"


Här är mitt svar på det:


   


Min syrra har köpt in saker för hennes Jade Harley cosplay. Så som den fantastiska syster jag är, kände jag att jag behövde testa sakerna innan hon ens gjort det. Eyup.

Här.

Enjoy my face.

 


Det var det jag hade att säga för tillfället.

Jag fyller år nästa vecka. (I KNOW RIGHT WTF????)

Skolan är snart slut. (Kom igen nu guys vi klarar det)

Stay safe. Ha det bra. 

Lämna gärna en kommentar om ni känner för det. 

 
        

                 

Är det din första gång här på min blogg?
 OH ja, och jag är har för att stanna!
 Nope, jag är troligen på din blogg oftare än du sjäv är.
 Nae, tittar in lite då och då.
 Japp, jag råkade bara snubbla in.

       


Annie/17/♊️/Semi-entusiastisk

Den enda platsen på internet där jag skriver på svenska. Här lägger jag främst upp grejer jag ritar och mina cosplays, och sen allt annat jag kommer att tänka på.

⭐️ Är coolare på internet. &

                 

 

 

           

Vill ni nå mig? Skriv till mig på någon av de social medier som jag länkat ovanför. Det går också att skicka ett mail till:

 

verystrider@gmail.com

 

(men jag är ganska värdelös på att svara på mail)

              

Här finns en tutorial på hur man får en musikspelare på bloggen!

Läs den innan du frågar, tack! 

~ Musikspelar Tutorial ~

       

119 besvarade frågor
Följ Cringe Central med Blogkeen
Följ Cringe Central med Bloglovin'

       

       

       

      

      

    

Tidigare år

    

Star Trek Insignia

         


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se